Inschrijven spreekuur

63 jaar of ouder? Schrijf u in voor ons digitale pensioenspreekuur

Van maandag 22 tot en met donderdag 25 juni organiseren we pensioenspreekuren. Speciaal voor iedereen die bij VLEP pensioen opbouwt en 63 jaar of ouder is. Vanwege het coronavirus vinden de spreekuren dit jaar digitaal plaats. Zo hoeft u niet te reizen en kunt u dus vanuit huis uw vragen stellen. Wel zo gemakkelijk!

Beeldbellen of telefonisch contact
Wij maken gebruik van beeldbellen, zodat we elkaar aan kunnen kijken, maar ook om bijvoorbeeld berekeningen op het scherm te laten zien. Beschikt u niet over een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon, maar wilt u wel deelnemen? Geen probleem. U kunt ook telefonisch deelnemen. Een spreekuur duurt 45 minuten en is gratis. U kunt alle vragen stellen die u heeft over uw pensioen. Bijvoorbeeld wat de hoogte van uw pensioen is als u zou stoppen met werken op uw 65e. Onze pensioenconsulent beantwoordt die vragen graag.

Houd uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) bij de hand
Zo heeft u tijdens het gesprek de juiste gegevens. Dit UPO ontving u in 2019 en vindt u ook in www.mijnpensioencijfers.nl/vlep. Met deze gegevens kan onze pensioenconsulent meteen een pensioenberekening voor u maken.

De plaatsen zijn beperkt: schrijf u meteen in!
De spreekuren zijn erg gewild. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf u daarom snel in. U ontvangt van ons per e-mail een bevestiging van uw aanmelding.

 

Inschrijven